K: e36 xenon
K: e36 xenon
tere, küsin kas keegi pand xeononid tuledesse, millel obc.. endal panin esimest korda põlema siis tuli veateate kood, kuid nüüd kadus. mis sinna vahele tuleks toppida kui uuesti viga näitama hakkab ?

- Pavel_V
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E46 330 ///M-Pakett
- Kontakt:
Re: K: e36 xenon
Kui on tekkinud veateade, arvatavasti mis oleks lahendus panna takistikomplekt. Xenon annab liiga suur koormus.Selleks tuleb xenonid eraldi releega panna,et koormus liiga suureks ei läheks!
Now:BMW E46 330 Facelift ///M-Pakett.
BMW The Ultimate Driving Machine
BMW The Ultimate Driving Machine
- bmw-vanos
- Huviline
- Peamine sõiduk: e46 330d 150kw,6 manu
Pavel-Qlimax kirjutas:Kui on tekkinud veateade, arvatavasti mis oleks lahendus panna takistikomplekt. Xenon annab liiga suur koormus.Selleks tuleb xenonid eraldi releega panna,et koormus liiga suureks ei läheks!
mul ka 1 küsimus mul see 18 nupuline obc ja vahete vahel lööb armatuuri CHECK ENGINE tuluksese põlema ja kompuutrius vilgub selline kiri kordamõõda BRAKE LIGHT CIRCIUS, SEE OWNE S MANUAL, vaatasin kõik tuled üle tagumised kõik pirnid terved ja piduri tuled ka kõik terved sõber vajutas pidurit tuled põlesid nii nagu peab,keegi teab kus veel viga otsida autoks e36 328
Kas mitte koormus liiga väike pole et lisatakisti on vaja panna?Pavel-Qlimax kirjutas:Kui on tekkinud veateade, arvatavasti mis oleks lahendus panna takistikomplekt. Xenon annab liiga suur koormus.Selleks tuleb xenonid eraldi releega panna,et koormus liiga suureks ei läheks!
When it doesn´t blow it sucks
koormus on teadagi väiksem
35w aint, halogeenidel isegi suurem koormus... aga jah muidu san juba teada et müüakse eraldi jullad 250 eeku
ma parem teen ise sinna vahele need 
Ei mäleta, kus foorumis oli teema (ehk streetrace), kus sellest takistite kasutamisest räägiti.
Pead arvestama, et takistid peavad hajutama seal 20W võimsust, mis on suht korralik kogus.
Pead arvestama, et takistid peavad hajutama seal 20W võimsust, mis on suht korralik kogus.
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!