E46 tekstiilistme istmesoojenduse sobivus nahkistmele?

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
chulo
Huviline
Kontakt:

E46 tekstiilistme istmesoojenduse sobivus nahkistmele?

Postitus Postitas chulo »

Tervitus!

Soov paigaldada E46 touringule nahksisu, kuid väljavalitud nahksisul puudu soojendus. Auto originaalistmetel on aga soojendus olemas. Annab neid kuidagi ühildada?

Kui uskuda müüja juttu, siis ei ole see võimalik. Samas bmwfansi lehte uurides on istmepatjade koodid samad.

Müüja ütles ka, et antud teemaline postitus peaks kuskil foorumi sügavustes olema, aga mina seda ei leidnud. Kui keegi teab, siis suunake mind antud teemale.

Lugupidamisega,
Ülo
BMW - Big Mexican Woman
2002 E46 320d touring - igapäeva liikur - müüdud
1990 E30 316i kupee (M50b25 3l stroker) - pühapäevane projektikas
chulo
Huviline
Kontakt:

Re: E46 tekstiilistme istmesoojenduse sobivus nahkistmele?

Postitus Postitas chulo »

Siis on pohlad. Veidi peenet näputööd mind ei morjenda. Kuna riidest istmed lähevad nii kui nii garaazi toolideks, võin ma soojenduselemendi istmepolstrist lihtsalt välja lõigata või ema kätte toimetada, kes on õmblustööga vägagai kodus. Huvitav kas on mõeldav need soojendused mingi riide liimiga naha külge tagasi liimida?
See istme andur on mul nii kui nii minemas (vahest näitab airbagi tulukest, mis peale mõningast rusikahoopi kõrvalistmele kustub), vahetan korraga ka selle välja. Või kui see lüliti on polstri küljes, siis peaks samalaadne ka nahkpolstri küljes ju olema?
BMW - Big Mexican Woman
2002 E46 320d touring - igapäeva liikur - müüdud
1990 E30 316i kupee (M50b25 3l stroker) - pühapäevane projektikas
Vasta