E38 740 Pärnus
- touringmeez
- Huviline
- Kontakt:
E38 740 Pärnus
oleks huvi selle auto kohta,äkki on keegi vaatamas käinud: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
E34 525i touring.
Tean küll, kuid sedagi aasta tagant
Sõbral läks eelmine 4.0 kotti ja tõi Valdeku (võin eksida) käest uue 4.0 mootori, mis oli läbi vettinud ja ka põhimõtteliselt kotis (selle avastasime hiljem alles ) . Midagi ta vahetas ja muutis ning sai lõpuks tööle korralikult, katid olid umbes. Kast töötas korralikult, sisu oli korralik ja vägagi ilus. Telekas ja muu töötas. Kerel olid mitmed iluvead, kuid roostet kui sellist tähele ei pannud. Veermik oli ka korras kuid nüüdseks aega tiba möödas ja mine sa tea. Kui kõik hea, siis autot ju küll, kuid siiski kriitilise pilguga jälgida mootori tööd.
Sõbral läks eelmine 4.0 kotti ja tõi Valdeku (võin eksida) käest uue 4.0 mootori, mis oli läbi vettinud ja ka põhimõtteliselt kotis (selle avastasime hiljem alles ) . Midagi ta vahetas ja muutis ning sai lõpuks tööle korralikult, katid olid umbes. Kast töötas korralikult, sisu oli korralik ja vägagi ilus. Telekas ja muu töötas. Kerel olid mitmed iluvead, kuid roostet kui sellist tähele ei pannud. Veermik oli ka korras kuid nüüdseks aega tiba möödas ja mine sa tea. Kui kõik hea, siis autot ju küll, kuid siiski kriitilise pilguga jälgida mootori tööd.
-
- Huviline
- touringmeez
- Huviline
- Kontakt:
Usu see sinu nii-nimetatud pann on kordi parem ja mugavam kui su 2008a corolla.mis puutub tüdrukute saamisele siis Sina paistad vist ise mures olevat et ei saa neid,äkki lähed ja püüad oma corollaga poisse.kiire-lauri kirjutas:mix osta selliseid surmasid ? Et maakohas alaealisi tüdrukuid paremini saada?
Sellised vanad pannid ei paku mingit sõidumugavust enam.
E34 525i touring.
Isiklik viha valage PS-ides välja mitte avalikus foorumis.touringmeez kirjutas:Usu see sinu nii-nimetatud pann on kordi parem ja mugavam kui su 2008a corolla.mis puutub tüdrukute saamisele siis Sina paistad vist ise mures olevat et ei saa neid,äkki lähed ja püüad oma corollaga poisse.kiire-lauri kirjutas:mix osta selliseid surmasid ? Et maakohas alaealisi tüdrukuid paremini saada?
Sellised vanad pannid ei paku mingit sõidumugavust enam.
Indrek
- touringmeez
- Huviline
- Kontakt:
Pole siin isikliku vihaga midagi,lihtsalt pole mõtet ajada sellist möla.Kui inimene tahab teada konkreetsest autost midagi siis oleks hea kui vastaksid inimesedtselt midagi.,kes on seda autot vaatamas käinud ja teavad konkreetselt mis neid häiris või mitte.
Teadmiseks et seda autot ei taha mitte mina vaid sõber.
E34 525i touring.
Mis vahet seal on, kes seda autot tahab, õigus on mõlemal, ei tasu nii isiklikuks ja emotsionaalseks minna.touringmeez kirjutas:Pole siin isikliku vihaga midagi,lihtsalt pole mõtet ajada sellist möla.Kui inimene tahab teada konkreetsest autost midagi siis oleks hea kui vastaksid inimesedtselt midagi.,kes on seda autot vaatamas käinud ja teavad konkreetselt mis neid häiris või mitte.
Ilmselgelt pakub see auto rohkem sõidumugavust kui sõidurõõmu, pigem pakub remondirõõmu.
Indrek
ei tea miks kuid teistega võrreldes ei saa ma ilma remondirõõmudeta- lihtsalt see peab olema muidu on igav. Võibolla olen ainuke siin kuid mulle näiteks meeldib osta odava auto ja siis teha ta korda. Minu sõpradele aga see on lausa naeruväärne...Indrek_M kirjutas:Mis vahet seal on, kes seda autot tahab, õigus on mõlemal, ei tasu nii isiklikuks ja emotsionaalseks minna.touringmeez kirjutas:Pole siin isikliku vihaga midagi,lihtsalt pole mõtet ajada sellist möla.Kui inimene tahab teada konkreetsest autost midagi siis oleks hea kui vastaksid inimesedtselt midagi.,kes on seda autot vaatamas käinud ja teavad konkreetselt mis neid häiris või mitte.
Ilmselgelt pakub see auto rohkem sõidumugavust kui sõidurõõmu, pigem pakub remondirõõmu.
Muidugi kui autol on küljes 100 väiksemat sorti viga siis minu närvid ei ole metallist