Alustuseks ma ei saa ka aru, miks peab sellise auto puhul rääkima 15" velgedest. ja 17" sellise puhul vast ei ole veel mingi tuuning, vaid täiesti tavaline. 
Väita, et M tootearendus n6rk on, on üsna pealiskaudne. See, et puudub automaatkast, erinevad keretüübi valikud, v6i et AMG numbrilised näitajad paremad on, ei anna veel alust selliseid järeldusi teha. P6hjuseid, miks v6eti kasutusele V10 mootor, v6ib olla märksa rohkem kui meile praeguseks teada. Kindlasti on tulevikule m6eldes otstarbekam juba nüüd V10 mootori kasuks otsustada, et "AMG turboloomadele" vastu saada.
Viidates turu trendile mugavuse ja laiskuse suunas ja samas väita, et autol on m6ttetult palju lisasid, on viisakalt öeldes vastuoluline.
Fakt, et BMW AMGga numbris6tta pole laskunud, on ka marketing. Eks näis, kuhu see viib. Kellele on numbrid olulised, siis t6esti on need väiksemad kui AMGl. Kellele on oluline, et väiksema kubatuuriga vabalthingav vähemalt samaväärselt esineb kui AMGd, oskab uuest M5st lugu pidada. 
Kena on lugeda sellist nostalgilist masside v6rdlust E28 M5 vs E60 M5.
Aare kirjutas:Lihtsalt see "kõige" on asendunud sõnadega "umbes sama". 20a tagasi oli igasugustes katsetes M3/5 ülekaal ikka masendav. Praegu on vahe vast 5% ning paljudel tekib küsimus, kas see ikka tasub ära 2M maksmist.
Millega v6rreldes nende ülekaal toona "masendav" oli? Ja millega v6rreldes see praegune 5% edu on? (iseenesest praeguses tihedas konkurentsis ju väga hea tulemus).
Aare kirjutas:Sihtgrupp on kadumas, sest  autofännid asenduvad kontorirottidega. Kes ei tea roolitundest ega muust sellisest poolobjektiivsest midagi.
Selles on sul tuline 6igus, ka siin foorumis ringi vaadates tundub, et sihtgrupp on kadumas.
Aare kirjutas:On ülim aeg pakkuda erinevaid keremudeleid. M3 peab olema saadaval ka sedaani või universaalina. Rinkaauto tänavale - whats that -see suri E30 M3-ga.
Ma ei ole küll nii kindel, et see hea m6te oleks (alles me rääkisime, kui raske on tavalisele M5 sedaanilegi klienti leida. Loodan et see ootamatu jutt M3´st kehtis ka M5 kohta). Kas ei olnud mitte e34 M5 touring see auto, millega see m6te suri?
M6nikord mulle tundub, et inimestel aitaks oma vanadest autodest loobumine paremini eluga edasi minna.