Täna tuli esimene lumi
Täna tuli esimene lumi
Tervitaks talihooaja algust (koos suusatamise MMiga).
Kas kõigil juba talverehvid garaais valmis?
Kas kõigil juba talverehvid garaais valmis?
Ega selle külmaga siin nalja ei ole, jah .martin1 kirjutas:nii ta on jah selle märjamaa kandiga ma õppisin Vana vigalas kunagi ammu seal oli külma -25 ligi jõudsin tallinnasse seal oli vaevu 2 kraadi nii et kustas tuleb tuleb ega see talv ka igaveseks taeva jää
E90 330i 190 kW, 6MT / Yamaha XS650 Cafe 1979
Re: Täna tuli esimene lumi
Spordimehe hommikuse kümne küki asemel vehkisin veidi veljevõtme ja tungrauaga ning talvekad on all.Tanel_P kirjutas:Kas kõigil juba talverehvid garaais valmis?
Uskumatult mõnusaks läks sõitmine - kolinad kadusid, rool on kerge, pikivagudes ei kanguta, pehme, vaikne
Indrek
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Tööalaselt on ka mõningad head mõtted peas, seeag ikka ootan A see ei puutu teemasse Igatahes, olen selline inimene, kes just külma ja säärast värki kaifib Aga kui ma eriti räiget talve tahaks, võtaks hoopis vastu tööpakkumise kaug- Idasmartin1 kirjutas:tööalaselt sa vaevalt seda ootadAARE530 kirjutas: AARE530@ootab ka lund juba
Tartumaal sadas kuskil 14:30 mõni helbeke, kuid nüüd on jälle päike väljasToomas_K kirjutas:hmm, siin lõunas päike paistab kenasti (1 kraad sooja suisa) .... lumest pole märkigi
pole veel talverehvide peale mõelnud aga peab vist päevakorda võtma küll
EDIT: 15.30 ja hakkas ka siin lund sadama
528iA E28 1984
Uued autod on saadanast ...
Uued autod on saadanast ...
Tere
http://www.hot.ee/constantauto/meie.html
jJanno
Täna igatahes leidsin koha, kus 5 meest istus ja ootas kliente. Hooaeg polevat veel alanud:Pille kirjutas:lähtudes lumest küsin: kas keegi tegeleb rehvivahetusega? Oleks vaja homme võimalikult ruttu talvekad alla saada, ei taha uisutada mööda teid, vaid sõita. Kes ja kus saab abiks olla?
http://www.hot.ee/constantauto/meie.html
jJanno