Täpselt nii. Sattusin sinna täitsa juhuslikult ja sai ka pisike klõps tehtud. Imelik on see, et ajalehes ei mainitud midagi pukkidel seisvast BMW'stMarkoA kirjutas:Kas see mitte stockmanni taga tehtud pilt ei ole
Uus velgede varastamislaine!?
Aga soovita naabritele lisaks tasakaaluandurid peale panna ja pane oma masinale ka igaks juhuks.Juss kirjutas:Minu maja juurest on nüüd vähem kui aastaga läinud kolmelt naaabri liikurilt veljed (E39, Cklass, CRV). Üleeile hommikul oli siis samalt E39 esimene pamper lahkunud ning kõrval parkiva auto all olid tellised kuid rattad siiski alles. Ju siis pätte segati.
E30 316i ´90, E34 518i ´95
on veel olemas mingised andurid mis panevad auto kisama kui inimene liiga kaua sinu auto kõrval seisab. samas nendega tuleb kindlasti palju valehäireid ka. enda autot hoian tasulises, ei viitsi eriti riskida.Hans kirjutas:Aga soovita naabritele lisaks tasakaaluandurid peale panna ja pane oma masinale ka igaks juhuks.Juss kirjutas:Minu maja juurest on nüüd vähem kui aastaga läinud kolmelt naaabri liikurilt veljed (E39, Cklass, CRV). Üleeile hommikul oli siis samalt E39 esimene pamper lahkunud ning kõrval parkiva auto all olid tellised kuid rattad siiski alles. Ju siis pätte segati.
Mitte ainult tasulistes, mul pandi naabrimehe auto maja ees põlema. Nagu muuseas, kell 10 õhtul, igal pool inimesed liikusid, keegi muidugi midagi ei näinud. Süütevedelikku veidi ja tikku. Enda auto oli talle sappa pargitud Aga noh, mees töötas ka inkassos, ilmselt astus kellelegi tugevalt varba peale. Õnneks sai õigel ajal kustutatud.Veiken kirjutas:tasulised on ka ju nii ja naa. Alles pandi mingid bemud põlema tasulises.
Velgede varguse koha pealt ei oskagi midagi lisada. Eks seos patrullide arvu ja varguste vahel on ammu tõestatud: kesk ja vanalinnas läheb ilmselt kordi vähem velgi, kui Viimsis kus vist 1 konstaabel veel ainult ongi tööl.
Meie tingimustes pole muule kui kindlustusele loota, vargapolte on ju ka neil täiskomplekt olemas kõikidele popimatele automarkidele ja poest saab ju vabalt juurde osta. Kui piisavalt kallid rattad all, tuleks kasvõi eraldi kasko teha velgedele. Tasulises parkimine kindlasti vähendab jamade tõenäosust, kuid Murphy järgi juhtuvad jamad just siis kui auto suletud parklas ei ole
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: MB W212 E500
Väike OT:
Olen ise alati mõelnud, et kui seda räpast tööd teeb narkar, siis millega ta need ära viib?
Kui varastatakse selliseid 18" ja üles suurusi, siis ju näpu otsas 4 velge koos rehvidega ära ei vii, või eksin ma rängalt.
Selline tegevus eeldab ju mikrobussi.
Kohati on ikkagi mulje, et politsei suudaks ju aidata, kui .... .!! Linnas on ju igasugu kaameraid. Mobiilid on positsioneeritavad ka minevikust lähtudes. Loogiliselt ei peaks nagu ühtegi sammu teha saama, ilma et mingi märk maha ei jääks.
Samas peab need veljed ka kusagil ju turustama.
Keera või veljepoldilt nurgad maha ja igakord kui rehve või velgi vahetad lased relakaga selle poldi läbi e. lõhki.
Muretsev
Tomso
Olen ise alati mõelnud, et kui seda räpast tööd teeb narkar, siis millega ta need ära viib?
Kui varastatakse selliseid 18" ja üles suurusi, siis ju näpu otsas 4 velge koos rehvidega ära ei vii, või eksin ma rängalt.
Selline tegevus eeldab ju mikrobussi.
Kohati on ikkagi mulje, et politsei suudaks ju aidata, kui .... .!! Linnas on ju igasugu kaameraid. Mobiilid on positsioneeritavad ka minevikust lähtudes. Loogiliselt ei peaks nagu ühtegi sammu teha saama, ilma et mingi märk maha ei jääks.
Samas peab need veljed ka kusagil ju turustama.
Keera või veljepoldilt nurgad maha ja igakord kui rehve või velgi vahetad lased relakaga selle poldi läbi e. lõhki.
Muretsev
Tomso
- Kristjan_K
- Huviline
Juss kirjutas:Ega siin mingit erilist strateegiat ei ole. Kuna esimesed veljed on kitsamad kui tagumised siis pargin seinale nii lähedale et ühelt poolt velgi ära ei saaks. Seega pole ka suurt mõtet teiselt poolt võtta. Siiamaani on aidanud kuna kõikidelt ümber parkivatelt autodelt on vähemalt üks kord veljed läinud. Ptüi ptüi ptüi vasemale.sm. pelle kirjutas:Aga kui see pole saladus siis räägi teistele kahJuss kirjutas:Just nii. Masendav. Mul on lausa oma kindel parkimistehnika välja kujunenud kuidas veljevargust raskemaks teha.
Kas täitsa tavalisest äärekivist ei piisa? Pole piisavalt kõrge?
- eero
- Huviline
- Peamine sõiduk: F07 535i GT
- Telefon: 5256627
- Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee
- Kontakt:
No comments
Viimati muutis eero, 20.12.2011 00:24 45, muudetud 1 kord kokku.
E34 540 - X5 E53 4,4 - E30 316i - R28 R1150R - E32 740 - E34 540 touring - E36 325i - E30 325ixa - Z3 1,9 M44 - F07 535i GT
- Kristjan_K
- Huviline