Lugu siis selline, et armatuuril põleb tuluke DDE (aegajalt). Nimelt on see seotud pööretega (kui koha peal pöörded üle 1000 siis tuli põleb). Ja kui tuli põleb, siis kaob poole sõidu pealt gaas ära.
Käisin ka diagnostikas, kuid seal öeldi, et viga on mootori kõrgsurvepumbas. Kas tõesti?? Auto käivitub iga ilmaga ideaalselt.
Oskate äkki nõu anda??
Ette tänades,
Ivo
E46 320D... DDE??
Re: E46 320D... DDE??
kõrgssurvepump koosneb paljudest erinevatest detailidest.Ivo87 kirjutas:Lugu siis selline, et armatuuril põleb tuluke DDE (aegajalt). Nimelt on see seotud pööretega (kui koha peal pöörded üle 1000 siis tuli põleb). Ja kui tuli põleb, siis kaob poole sõidu pealt gaas ära.
Käisin ka diagnostikas, kuid seal öeldi, et viga on mootori kõrgsurvepumbas. Kas tõesti?? Auto käivitub iga ilmaga ideaalselt.
Oskate äkki nõu anda??
Ette tänades,
Ivo
Kui täpsemalt ei osatud öelda, siis käi uues kohas.
-
patrik
- Huviline
- Kontakt:
100 kw kõrgsurve pump koosneb minu jaoks vaid ühest osast.
Võite kolm korda arvata kuidas mina seda osa kutsun.
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
parem ikka kui tds-i pumppatrik kirjutas:100 kw kõrgsurve pump koosneb minu jaoks vaid ühest osast.
Kuno_T kirjutas:Diagnostika määrab vea täpsemalt, kui vaid "viga kõrgsurvepumbas". Seega ürita uuesti ja anna täpsemalt infot. Kui sa talinast, ma võin ka konkreetse vea välja lugeda.
Ei ole paraku tallinnast.
- arnis
- Huviline
- Peamine sõiduk: Polestar 2
- Kontakt:
Täida siis profiil ära või ole jutukam. Niimoodi ei saa abi isegi oodataIvo87 kirjutas:Kuno_T kirjutas:Diagnostika määrab vea täpsemalt, kui vaid "viga kõrgsurvepumbas". Seega ürita uuesti ja anna täpsemalt infot. Kui sa talinast, ma võin ka konkreetse vea välja lugeda.
Ei ole paraku tallinnast.
Teen kodudes elektriasju korda. 48€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oli peaaegu sama probleem. Kui andsin gaasi liiga järsult läks DDE põlema ja kadus kiirendus.
Angelaris leiti, et kütusepump on suremas ning ei anna välja õiget survet, pump vahetatud probleem läinud.
200 EUR.
Angelaris leiti, et kütusepump on suremas ning ei anna välja õiget survet, pump vahetatud probleem läinud.
200 EUR.