Probleem abs-iga e46 330d
Probleem abs-iga e46 330d
Probleem siis absi ja veojõukontrolliga! Probleem selles et ei näita ühe ratta pöörlemist,sai andur ära vahetatud(normaalne korraliku firma andur pandud)!Aga viga jätkub,on kahtlus et äkki on kuskil juhe katki,ega kellelgi pole sarnast probleemi olnud?Äkki on tüüpviga ja juhe kulub kuskilt läbi?
Loodan väga et keegi oskab aidata!
Loodan väga et keegi oskab aidata!
-
ttsys
- Huviline
- Kontakt:
Re: Probleem abs-iga e46 330d
Millise ratta? Mis veateade?
Katkestused juhtmestikus on võimalikud aga pigem siis juba katkestus juhtmoodulis endas.
Andurite (eriti veel ABS) osas on ainult 2 sektsiooni: 1. BMW andur; 2. kõik ülejäänud, sh väga-väga korralikud firmad, kes ei tea BMW anduritest essugi.
Katkestused juhtmestikus on võimalikud aga pigem siis juba katkestus juhtmoodulis endas.
Andurite (eriti veel ABS) osas on ainult 2 sektsiooni: 1. BMW andur; 2. kõik ülejäänud, sh väga-väga korralikud firmad, kes ei tea BMW anduritest essugi.
Ostsin trw anduri ja uurisin enne ikka kas see hakkab toimima!andur maksis kuskil 100 euri,tean jah et odavad ei toimi!No on võimalus muidugi et on absi aju viga,aga siiski kaldun arvama et äkki juhtme viga siiski!mõtlesingi et äkki mingi tüüpviga ja konkreetne koht kust läbi hõõrub juhtme
Tagumine parem ratas ja ei näita et andur töötaks
-
ttsys
- Huviline
- Kontakt:
Juhtmestiku saab teatavasti "läbi helistada" aga arvesta, et "juhtmestik" ulatub ka juhtmooduli korpuse sisse ja just seal on väga tihti surnud kontakte. TRW vii poodi tagasi (kui veel õnnestub).
Nike88 kirjutas:Ostsin trw anduri ja uurisin enne ikka kas see hakkab toimima!andur maksis kuskil 100 euri,tean jah et odavad ei toimi!No on võimalus muidugi et on absi aju viga,aga siiski kaldun arvama et äkki juhtme viga siiski!mõtlesingi et äkki mingi tüüpviga ja konkreetne koht kust läbi hõõrub juhtme
trw ja boshi andur pidi bmwl toimima ilusti,enam nagunii tagasi ei õnnestu viia!Sellepärast nagu uuringi et äkki kuskilt juhe katki,sest ei viitsi absi aju maha hakata kakkuma! huvitaski et kas kellelgi on olnud juhe puruks või taoline viga!
-
ttsys
- Huviline
- Kontakt:
Ei viitsi ja internetist uurid, kas just sinu autol on kuskil juhe katki(?!)
Halloo, me elame hetkel 2013, kus pole isegi algelist a la hologrammtehnoloogiat, et läbi kauguste objekti visualiseerida. Samuti pole siin ka ju hiromante.
Miks üldse uue anduri ostsid? Kust selline idee? Veateadet või selle analüüsi pole ma siin seni näinud, mis toetas sellist otsust.
Halloo, me elame hetkel 2013, kus pole isegi algelist a la hologrammtehnoloogiat, et läbi kauguste objekti visualiseerida. Samuti pole siin ka ju hiromante.
Miks üldse uue anduri ostsid? Kust selline idee? Veateadet või selle analüüsi pole ma siin seni näinud, mis toetas sellist otsust.
Nike88 kirjutas:trw ja boshi andur pidi bmwl toimima ilusti,enam nagunii tagasi ei õnnestu viia!Sellepärast nagu uuringi et äkki kuskilt juhe katki,sest ei viitsi absi aju maha hakata kakkuma! huvitaski et kas kellelgi on olnud juhe puruks või taoline viga!
no ma ei küsinudki kust kohast minu autol juhe puruks on!Lihtsalt uurisin et äkki on selline tüüpviga ja on konkreetne koht kust kohast juhe läbi kulub vms!Ja ei väitnudki et veateade ütleb et juhe puruks!Lihtsal ei tunnista andurit ja ei näita ratta pöörlemist!
ajudeta inimesed,kui mindagi ei tea pole mõtet üldse kirjutada
-
ttsys
- Huviline
- Kontakt:
Mis tähendab "ei tunnista andurit"? Mis töövahendiga see ja ratta mitte pöörlemine tuvastatud? Töövahend aitab reeglina siiski ka selgusele jõuda, kas tegemist mingit masti katkestusega. Tüüpvead on katkestused nii juhtmestikus, kui ka juhtmoodulis. Samm-sammult vaja kõik läbi kontrollida.
Nike88 kirjutas:no ma ei küsinudki kust kohast minu autol juhe puruks on!Lihtsalt uurisin et äkki on selline tüüpviga ja on konkreetne koht kust kohast juhe läbi kulub vms!Ja ei väitnudki et veateade ütleb et juhe puruks!Lihtsal ei tunnista andurit ja ei näita ratta pöörlemist!
diagnostikas käisin,ei tea konkreetset aparaadi nime!näitas sama veateadet peale anduri vahetamist,et andur ei tööta!Kui üritas nullida ei lasknud isegi korraks veateadet kustutada!See kes diagnosti tegi pakkus et äkki on juhtmekatkestus,sest kui oleks ajus viga kustutaks korrakski veateate ära ja siis tuleks kohe tagasi!
olin ise kõrval kui diagnostikat tehti!Ja kas diagnostika peaks näitama juhtme katkestust?minuteada näitab lihtsalt et andur ei tööta!Paistab et siit tuleb ainult mingi maha tegemine,pean ikka absi aju juurde lammutama minema ja tagumised rattad ära vahetama,siis on näha kas veateade vahetab poolt,siis saan asja edasi uurida!
täpselt nii!
-
ttsys
- Huviline
- Kontakt:
Selle veateate koodi või veateateid on vaja täispikkuses, et midagi kommenteerida.
Näiteks selliste veateadete põhjal, nagu:
65 Wheel Sensor - Rear Right or Feedback Signal
66 Wheel Sensor - Rear Right or Wheel Speed Sensor Power Supply
on selge, et anduriga seostub probleemne teema aga kindlasti ei saa ilma täiendava diagnostikata väita, et andur on vigane ja ei tööta.
Näiteks selliste veateadete põhjal, nagu:
65 Wheel Sensor - Rear Right or Feedback Signal
66 Wheel Sensor - Rear Right or Wheel Speed Sensor Power Supply
on selge, et anduriga seostub probleemne teema aga kindlasti ei saa ilma täiendava diagnostikata väita, et andur on vigane ja ei tööta.
Nike88 kirjutas:näitas sama veateadet peale anduri vahetamist,et andur ei tööta!
rataste vahetamisega kollib viga ümber kui asi on absi ajus!
ostsin ka selle uue anduri vin koodi viimase 7 tähe järgi,mitte niisama lambist!
seda anduri koodi ma küll ei tea kust ma peaks saama?see ju anduri peal?ja andur on auto küljes
anduri ostsin forssist vin koodi järgi,peaks nüüd anduri pealt siis koodi võtma w?et saaks kontrollida kas sain õige anduri!
ostsin anduri üle kuu aja tagasi ja pole alles ei pakendit ega arvet!
-
patrik
- Huviline
- Kontakt:
http://rahvahaal.delfi.ee/news/uudised/ ... d=67116340" onclick="window.open(this.href);return false;
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
Pistiku värvus siis sinine ja vin koodi viimased nrid FS20635
juhe sinnamaani uuritud kui kere sisse läheb,eks vaatan ms teha annab veel!