No ega sellepärast kohe automaatselt kole ei ole juryaz kirjutas:point vist selles et tegelt on mingi diisel mitte m5

No ega sellepärast kohe automaatselt kole ei ole juryaz kirjutas:point vist selles et tegelt on mingi diisel mitte m5

Point on selles et niikaua kuni kapoti alla näinud pole ei saa kindlalt midagi öeldaryaz kirjutas:point vist selles et tegelt on mingi diisel mitte m5

Ma tean jah,selle pärast ka rolled eyes ja vistcaptjones1 kirjutas:Point on selles et niikaua kuni kapoti alla näinud pole ei saa kindlalt midagi öeldaryaz kirjutas:point vist selles et tegelt on mingi diisel mitte m5

Loodame siis,et siis omanik varsti lõpetab kankust oma M5-te diisli valamise äracaptjones1 kirjutas:Point on selles et niikaua kuni kapoti alla näinud pole ei saa kindlalt midagi öeldaryaz kirjutas:point vist selles et tegelt on mingi diisel mitte m5

Rõve... kõige haigem teema siin klubis!! Luban, et enam ei vaata seda mitte kunagi
  Rõve... kõige haigem teema siin klubis!! Luban, et enam ei vaata seda mitte kunagi  

vb asi jai poolikuks halva ilma suhtes
 vb asi jai poolikuks halva ilma suhtes  :D?
:D?

ei no ausalt ka, värv lahe CSL luuk
 ei no ausalt ka, värv lahe CSL luuk   pole viga spoialdel eriti. Ainuke mis  lisaksin on flantsid  X5 velgedele:P  Või siis mõni ägdeam randiga velg.
  pole viga spoialdel eriti. Ainuke mis  lisaksin on flantsid  X5 velgedele:P  Või siis mõni ägdeam randiga velg.JanekEnde kirjutas:Selle viimase hinna eest ma ostaks parem ühe ilusa e23'e mis on miljon korda ilusam

Ainukene ilus asi on värv.Muu on täielik okse.Ja CSL'i luuk on ju poolik ? Lihtsalt spoiler sinna pistetud ja kõik!Slava_323 kirjutas:Aga mulle meeldibei no ausalt ka, värv lahe CSL luuk
pole viga spoialdel eriti. Ainuke mis lisaksin on flantsid X5 velgedele:P Või siis mõni ägdeam randiga velg.

Ma küll ei ütleks et see kole onruts kirjutas:Või ostaks vähe kiirema masina ?
http://www.auto24.ee/used/963022

tõesti lätti saasta pole külgfe toppitud.....ma täitsa paugutaks ringiVolum kirjutas:Ma küll ei ütleks et see kole onruts kirjutas:Või ostaks vähe kiirema masina ?
http://www.auto24.ee/used/963022

Klaas kirjutas: