Tervist.
Probleem siis selline:
Liikusin täna kodukandis ringi,100km/h läks rihm katki(veab veepumpa genekat ja roolivõimu),märkasin et rihm lännu alles siis kui temp tõusma hakkas,kusagilt surus ka jahutusvedeliku välja,vahetasin rihma ära kuna oli vanast bmwst rihm alles,panin käima ja uurisin,radikasse tekkinud pisike auk kuskohast pisipeenike jahutusvedeliku juga välja pritsis,läksin ostsin radika parandusvedelikku,tundub ok...
Aga tempi näidik on 90c st järgmise pulga juures või nõks üle 90c ja sooja ei puhu üldse,tee mis tahad....
Lisan ka et rihm oli end ümber visco tõmmanud,äkki keeras siduri tuksi???
Kõik kes kaasa mõtlevad,suured tänud teile.
Tervitades,Heiki.
E36 r6 rihm läks katki ja enam ei puhu sooja.
Re: E36 r6 rihm läks katki ja enam ei puhu sooja.
Asi korralikult ka nüüd õhutatud peale keema laskmist?
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
- Heix
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 3.0 D FL
Cert85 kirjutas:Asi korralikult ka nüüd õhutatud peale keema laskmist?
Asi õhutatud ja tempi näidiku järgi asi ei keenud.
E36 m50b20
-
Lauri_R
Ma arvan, et see jama on seotud lekkepeatajaga, mida jahutussüsteemi valasid. Mina isiklikult sellist asja ei soovita kasutada püsivaks eesmärgiks
. Võib-olla on radikas nüüd umbes ja jahutusvedeliku ringlus häiritud
Lisaks kas sa alumisi lõdvikuid oled kontrollinud ( ja ka soojendusradikasse minevaid), lähevad need soojaks?
Lisaks kas sa alumisi lõdvikuid oled kontrollinud ( ja ka soojendusradikasse minevaid), lähevad need soojaks?
- Heix
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 3.0 D FL
Lauri_R kirjutas:Ma arvan, et see jama on seotud lekkepeatajaga, mida jahutussüsteemi valasid. Mina isiklikult sellist asja ei soovita kasutada püsivaks eesmärgiks. Võib-olla on radikas nüüd umbes ja jahutusvedeliku ringlus häiritud
Tervist,sain asja korda,valasin jahutusvedelikku kõvasti peale,lasin soojaks käia ja õhutasin,pikkamööda hakkas sooja tulema aga nüüd kõik korras.
Teema võib lukku panna.
E36 m50b20