Siia võiksite just enda joonistatud pildikesi BMWst laadida. Tase ja oskus polegi oluline, peaasi et ära tuntav. Lisan alustuseks enda masinast 2 pilti.
 Siia võiksite just enda joonistatud pildikesi BMWst laadida. Tase ja oskus polegi oluline, peaasi et ära tuntav. Lisan alustuseks enda masinast 2 pilti. 

Mitmed klubilised ikka oskavad sellist kunsti paberile tekitada et kadedus on vältimatu!
 Mitmed klubilised ikka oskavad sellist kunsti paberile tekitada et kadedus on vältimatu! 

Esimest pilti ei näe kahjuks
  Esimest pilti ei näe kahjuks  

V6id minuoma joonistada- lubanryaz kirjutas:ilus viiene
vaatan et viieseid joonistatakse palju
joonistaks isegi veel kellegi viiese hea meelega

Ma jään sulle asualt öeldes vastuse võlgu. Üks mu noor sugulane (sama kes joonistes esimesel pildil oleva E34 touringu) tellis selle mulle kingiks. Ta ei öelnud nime, aga keegi tema sõber oli olnud. Kes allkirja ära tunneb on targem.ryaz kirjutas:alumise pildi autor on Maanus Nurmse?