kuna autoks on 96a 320iA siis on seal ka kindlasti mingeid kiiruse andureid jne et kas need tuleks siis lihtsalt lahti ühendada ja nn pimedaks jätta ? Ja ehk peaks ma veel midagi teadma
e36 autom.kast manuaali vastu.
e36 autom.kast manuaali vastu.
Nii siis kuna tekkis endal doonoriks üks manuaalkastiga e36 320 siis tekkis mõte ,et võiks enda automaat kasti hoopiski manuaali vastu ümber visata.Ja ehk siin leidub tarku inimesi kes nt ise kunagi seda ette võtnud ja tahaks jagada mulle tarku teadmisi sellise ettevõtmise kohta
Ise olen vaatanud ja uurinud et pmts tuleks välja vahetada kindlasti Pedaalid,hooratas,sidur kindlasti,siduri silindrid,sidurivedelike torud(hetkel ei kujuta veel ette kust ja kuidas neid vedada ehk keegi oskab öelda?
)arvatavasti ka kardaan koos kummimuhviga,
kuna autoks on 96a 320iA siis on seal ka kindlasti mingeid kiiruse andureid jne et kas need tuleks siis lihtsalt lahti ühendada ja nn pimedaks jätta ? Ja ehk peaks ma veel midagi teadma
Kindlasti on ka midagi lolli kahesilma vahele jäänud aga sooviks kuulda siin ainult kasulikke asju ja mahategemist ei ole vaja