e36 pidurituled
- carlos1234
- Huviline
Re: e36 pidurituled
tänud teile asi oligi konnas nüüd asi korras.maksis teistele teadmiseks forssis 96-
kõik ära puhastand ja vaadand üle. imelik on see just et mölemad korraga ja järsku enam ei põle.
Kui tunned et tahaks kohe hirmsasti midagi teha, heida pikali, ehk läheb üle...
mul ei põle tagurdustuled ei tea viga vist ka konnas..,a kus se konn asub seal kas kusagil käigukangi juures ve? 
=||= 0000
- lyydik
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW X3
- Kontakt:
Renku kirjutas:mul ei põle tagurdustuled ei tea viga vist ka konnas..,a kus se konn asub seal kas kusagil käigukangi juures ve?
Mis käigukast sul on, kui manuaal, siis asub tagurdustulede andur käigukasti küljes, juhipoolse külje peal. Ja enamasti võib viga olla selles. Automaadi kohta jään vastuse võlgu. Mina uuriks esmalt seda andurit.
manuaal jah..tänan hea nõuande eest uurin asjalyydik kirjutas:Renku kirjutas:mul ei põle tagurdustuled ei tea viga vist ka konnas..,a kus se konn asub seal kas kusagil käigukangi juures ve?
Mis käigukast sul on, kui manuaal, siis asub tagurdustulede andur käigukasti küljes, juhipoolse külje peal. Ja enamasti võib viga olla selles. Automaadi kohta jään vastuse võlgu. Mina uuriks esmalt seda andurit.
=||= 0000