ja seega ei saa ma ka kompuutrist eriti midagi aru. Siinkohal palukski teie abi, et siis kas keegi oleks nii kena ja tõlgiks kõigepealt need funktsioonid mulle ära, et teaks mis on mis?
  ja seega ei saa ma ka kompuutrist eriti midagi aru. Siinkohal palukski teie abi, et siis kas keegi oleks nii kena ja tõlgiks kõigepealt need funktsioonid mulle ära, et teaks mis on mis?VERBR
REICHW
A-TEMP (hetkel -37)?
LIMIT
CODE
GESCHW
ANK
Hetkel olen ainult kella ja kuupäeva õigeks saanud, ülejäänud näitavad mingeid müstilisi numbreid.

PS. Täna autot käima pannes ja seisma jättes jooksis korra armatuuril asuval displeil mingi saksa keelne sõna ja peale seda jäi mõneks ajaks põlema sõna" KÜHLWASSERSTAND" teab keegi äkki ka selle sõna tähendust? Abi eest siiralt tänulik

. Kahjuks ei leidnud ma midagi selle kohta kuidas seda makikõrval asuvat asjandust seadistada, sest praegu näitab ta mingeid müstilisi numbreid nagu VERBR 99,9
 . Kahjuks ei leidnud ma midagi selle kohta kuidas seda makikõrval asuvat asjandust seadistada, sest praegu näitab ta mingeid müstilisi numbreid nagu VERBR 99,9  

proovisin nii üht kui teistpidi aga ikka ei midagi. Keerasin võtme  raadio asendisse ja hoidsin näidikute plokil asuvat vasakpoolset nuppu all, ei midagi. Samasugune nupp oli ka displeist natuke paremal, proovisin ka toda, ikka ei midagi. Sai ka aku korra maha võetud aga tulemus jäi enamvähem samaks, ainult kütuse kulu näidik kõigub 99,9 asemel 20-45
  proovisin nii üht kui teistpidi aga ikka ei midagi. Keerasin võtme  raadio asendisse ja hoidsin näidikute plokil asuvat vasakpoolset nuppu all, ei midagi. Samasugune nupp oli ka displeist natuke paremal, proovisin ka toda, ikka ei midagi. Sai ka aku korra maha võetud aga tulemus jäi enamvähem samaks, ainult kütuse kulu näidik kõigub 99,9 asemel 20-45  vahel. Aga kõik siiski saksa keelne. Mida veel proovida või äkki ei olegi võimalik osadel kompidel keelt muuta
 vahel. Aga kõik siiski saksa keelne. Mida veel proovida või äkki ei olegi võimalik osadel kompidel keelt muuta