E32-de suvine kokkutulek 22-24 august 2008! - 1lk INFO
Tuleb vist üks järjekordne MEGA ÜRITUS
Mind nimekirja ja koos särkidega, kaaslase suhtes jään praegu vastuse võlgu aga eks annan teada täpsemalt ennem üritust ja kindlasti ennem kui kolm nädalat
Ise olen ka selle poolt, et Oleg ostab ise midagi kõigile söödavat ja eks teised võtavad nagunii veel midagi omale kaasa ka, oma maitse järgi, aga ühissöök peaks ka ikka olema.
Loodame, et saan selleks ajaks oma auto liikvele, kui ei saa, siis jään lootma 740IL-i peale!
Edu kõigile!
Mind nimekirja ja koos särkidega, kaaslase suhtes jään praegu vastuse võlgu aga eks annan teada täpsemalt ennem üritust ja kindlasti ennem kui kolm nädalat
Ise olen ka selle poolt, et Oleg ostab ise midagi kõigile söödavat ja eks teised võtavad nagunii veel midagi omale kaasa ka, oma maitse järgi, aga ühissöök peaks ka ikka olema.
Loodame, et saan selleks ajaks oma auto liikvele, kui ei saa, siis jään lootma 740IL-i peale!
Edu kõigile!
E32 750i 220kW
Paku siis midagi väljaErgo750 kirjutas:Ei tea kas pilt on ikka hea mõte ? Ma ei viitsi autot fotograafi juurde viia ja eelistaks midagi tagasihoidlikumat .
Või on eelistuseks : e32 kokkutulek kiri rinnale?
Selles mõttes, et hind ei muutu on see siis kiri või pilt!..seega kas mingi kiri e32 fanatt või e32 kokkutulek!?..mis keegi veel välja pakub?
V8
- bemm730
- Huviline
- Peamine sõiduk: MB w221 s63 amg
Tervist ,tahan ka väga tulla oma e32-ga kokkutulekule ,aga mul jama selles ,et sain kevadel 18 ja titeload lõppesid ära ja ma veel kaalun seda asja kas võtta nii pikk sõit ette ilma lubadeta .Põhimõtteliselt kui ühes rongis sõita siis poleks ju probleemi.Küsimus siis Olegile kas nii oleks ka võimalik seda särki soetada kui ma näiteks ei osale selle aastasel kokkutulekul
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
hmm miks uusi lube eitee? minul load taskus ja võin sõita kuigi parema meelega limpsiks keelekastet.bemm730 kirjutas:Tervist ,tahan ka väga tulla oma e32-ga kokkutulekule ,aga mul jama selles ,et sain kevadel 18 ja titeload lõppesid ära ja ma veel kaalun seda asja kas võtta nii pikk sõit ette ilma lubadeta .Põhimõtteliselt kui ühes rongis sõita siis poleks ju probleemi.Küsimus siis Olegile kas nii oleks ka võimalik seda särki soetada kui ma näiteks ei osale selle aastasel kokkutulekul
See vektor formaadis e32 sobiks rinnale väga hästi!..on kellelgi vektor formaadis e32 nt külje pealt? Ja alla läheks ma arvan kiri e32 kokkutulek.arnie kirjutas:Minu meelest võiks pildi asemel olla vektor formaadis üks ilus e32 kujutis ja kõigil samasugune. All kiri "E32 KOKKUTULEK 22-24.08.08" ja seljapeal foorumikasutajanimi. (või siis õige nimi)
Seljale võiks minna kasutajanimi ja alla nt õige eesnimi, siis see kes sind ei tea paneks hiljem kokku auto nime ja kasutajanime omavahel kokku vms!?
NB! Hakkaks vaikselt koguma ettemaksu raha, kuna aeg lendab kiirelt, siis sooviks kindlate inimeste arvu teada. Praegu pole selle ettemaksu rahaga nii väga kiire aga juuli lõpuks või augusti algus päevadega võiks ettemaks juba tehtud olema! Ülejäänud summa arveldaks kohapeal ära.
Eraldi kogun ka särkide raha.
V8
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
olegi piltidest oleks esimene kõige parem samas vektorisse lasta pole ju raske photoshopis . MInu seisukoht on see,et kõik kes tulevad võiksid tulla e32ga kohale mitte mingi muu autoga, nii võiks ma ka vabalt vurada kohale e34jaga. e32 kokkutulekute omapära on alati olnud see,et on alati ainult e32 kohal. Puhtalt minu arvamus.
Ise arvan, et see läheb liiga keeruliseks, et igal ühel oma autoga pilt, mõni äkki tahab niisama üritusele kaasa tulla aga e32 ei ole, kelle autopilti ta siis laenab ?jarmo kirjutas:Aga kas siis enda auto pilti ei panda särgile?
Mina sooviks küll sellist särki kus enda auto peal.
Mis erimarkidesse puutub, siis oleme tõesti püüdnud hoida seda joont, et kohal ainult e32 (muidu läheb läbuks-silmailu seiukohapealt)
E32 750i 220kW