värvi valik ja eeltöö näpunäiteid?
- T-MAC
- Huviline
- Kontakt:
värvi valik ja eeltöö näpunäiteid?
Tervus!
Kuna siin foorumis igasugu asjamehi, kes oskavad peaaegu et kõike, siis küsiks natuke infi värvimise kohta.
eellooks see, et kavacen varsti hakata kodugaraazis autot värvima.
esiteks, mis firma värvi kasutada? olen kuulnud, et mõnda värvi tehakse maalrite poolt kõvasti maha jne.. millist siis valida? ise olen koguaeg ostnud värvi sealt Laki tänava poest. Ahjaa, värv peab olema metallik ja vaja osta jupi-kaupa(st et kogu kupatust ei saa korraga värvida, vaid ikka jupp korraga nädalavahetustel - nädalasees vaja ju tööl käia).
teiseks, kudamoodi neid spoilereid värvitakse? õigemini, kuda saada näiteks esispoilad kivikindlaks, et ta peale paari kuud ei näe välja nagu sõel. Laki kiht paksem?
võibolla väga lollid küsimused, niiet ärge kõvasti lööge.
Kuna siin foorumis igasugu asjamehi, kes oskavad peaaegu et kõike, siis küsiks natuke infi värvimise kohta.
eellooks see, et kavacen varsti hakata kodugaraazis autot värvima.
esiteks, mis firma värvi kasutada? olen kuulnud, et mõnda värvi tehakse maalrite poolt kõvasti maha jne.. millist siis valida? ise olen koguaeg ostnud värvi sealt Laki tänava poest. Ahjaa, värv peab olema metallik ja vaja osta jupi-kaupa(st et kogu kupatust ei saa korraga värvida, vaid ikka jupp korraga nädalavahetustel - nädalasees vaja ju tööl käia).
teiseks, kudamoodi neid spoilereid värvitakse? õigemini, kuda saada näiteks esispoilad kivikindlaks, et ta peale paari kuud ei näe välja nagu sõel. Laki kiht paksem?
võibolla väga lollid küsimused, niiet ärge kõvasti lööge.
Audi A4 1.6 '95.
sellist varianti, et värvid metalliku oma garaazis ja tulemus ka hea on ei ole vist olemas. nii kui nii lendab mingi **** peale ja siis on veel olemas sellised väikesed narkoputukad, kellele meeldib värskelt värvitud värvi peale lennata. lisaks võid veel kogematuse tõttu metallik värvi väga kergelt "pilve" lasta, st. et värv ei jää ühtlane vaid laiguline.
värv ei ole tänapäeval eriti odav asi ja lisandub veel närvikulu.
sõbra autoga tegime nii, et eeltöö sai kodus tehtud ja värvida lasime kambris proffesionaalsel värvijal. hindadest rääkides läks töövahendite (värv, lakk, krunt, pritspahtel, pahtel jne.) peale jämedalt 4000 ja kambris värvimine (oma värv) 1200 + lisada veel kaks kuud pahteldamist ja lihvimist, mida ei saa rahasse arvestada.
kui tahad head tulemust saada, siis ära taha ise värvida.
värv ei ole tänapäeval eriti odav asi ja lisandub veel närvikulu.
sõbra autoga tegime nii, et eeltöö sai kodus tehtud ja värvida lasime kambris proffesionaalsel värvijal. hindadest rääkides läks töövahendite (värv, lakk, krunt, pritspahtel, pahtel jne.) peale jämedalt 4000 ja kambris värvimine (oma värv) 1200 + lisada veel kaks kuud pahteldamist ja lihvimist, mida ei saa rahasse arvestada.
kui tahad head tulemust saada, siis ära taha ise värvida.
- Priit Peljo
- Huviline
Laiskus laiskusraivar kirjutas:Ehk annaks keegi lingi kus on sellest räägitud.Tahaks kah oma autot tegema hakata.Min dhuvitab just rohkem see eel töö alane teema.Cardo kirjutas:Kui ma ei eksi oli tqhq foorumis kunagi ilus pikk jutt sellest ja algajale sobib see ideaalselt , seega ei ole mõtet sama teemat läbi arutada mis kuskil juba tehtud. Otsi sealt
Kasuta tqhq-s otsingut.
Soovitan ka automoto-t külastada.
Eelnevalt kirjutatud jutt ajab ihukarvad püsti. Kodustes tingimustes on võimalik eeltöö enam-vähem ära teha, värvimist ei kujuta jupi kaupa ette (samas oleneb see ka värvitoonist, näiteks hõbedaste ja punastega on isegi profid hädas ideaaltingimustes). Värvi soovitan Spies Hecker - Pintavärvi Eesti OÜ. Soovitan siiralt siiski profidega konsulteerida - tuleb odavam.
- pahadeplaneet
- Huviline