Tere, palun nõu seoses veidra mootori häälega.
Lugu järgmine: Külmalt mootorit käivitades oleks nagu kõik normaalne, kuid kui mootor jõuab töötemperatuurini, siis hakkab tühikäigul veidrat häält tegema- meenutab diisel mootorit.
Ehk on keegi kokku puutunud sellise olukorraga ja oskab nõu anda milles asi.
Küünlad vahetatud, süütepoolid üle vaadatud ja igaks juhuks ka viskoossem õli mootoris nüüd sees kuid ei ole vahet.
Muidu mootor käib ilusti ja ls. 300k
Tasub veel ka ära mainida, et hakkasin seda häält tähele panema vahetult peale kettide ja pingutite vahetust. Vb kokkusattumus aga ehk on oluline info?
Lisan lingi videost kus esimene osa on mootor jahe ja teine osa mootoril töötemperatuur saavutatud.
https://we.tl/t-bTRnpgRVfq
Ette tänades,
Siim
E32 M60b30 mootori mure
Re: E32 M60b30 mootori mure
Videole mina ligi ei pääse. Vana suure /alumise keti originaalpinguti on alles? Viska korra külge, pole väga keeruline töö. Aastaid tagasi enda omal päid tehes sai suurest agarusest FEBI pinguti külge visatud, peale mida hakkas soojalt kergelt lõgistama. Viskasin uuesti vana originaali külge tagasi ja saabus vaikus.
Made for fun E34 540 93a. (Avusblau) F15 15a. (Space Grau)
Panen nüüd youtube lingi:
Ilmselt ei ole vana pingutit alles. Aga ilmselt ka mul febi toode. Töö sai tehtud tegelikult juba eelmise aasta juunis. Eks anna teada kas kõla on sama.
Ilmselt ei ole vana pingutit alles. Aga ilmselt ka mul febi toode. Töö sai tehtud tegelikult juba eelmise aasta juunis. Eks anna teada kas kõla on sama.
Ikka ketiliinist tundub tulevat jah.
Made for fun E34 540 93a. (Avusblau) F15 15a. (Space Grau)